Toimitusehdot

1. Tilaaminen

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti verkkokaupan ostoskorin kautta. Saat ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen automaattisen tilausvahvistuksen.Toimitamme tilaamanne tuotteet Postin tai Matkahuollon kuljetettavaksi normaalisti 1-2 arkipäivän kuluessa tilauksesta. Ruuhka-aikoina tai muissa poikkeustapauksissa toimitusaika voi olla hieman pidempi.Pidämme tuotteet sinulle varattuina seitsemän vuorokauden ajan tilauksesta. Jos tilausta ei ole tässä ajassa maksettu tuotteet laitetaan uudelleen myyntiin. Jos haluat peruuttaa tekemäsi tilauksen, ilmoitathan siitä meille mahdollisimman pikaisesti mieluiten sähköpostilla.

2. Toimituskulut

Toimituskulut ovat tilauksen koosta riippumatta aina 3,90 euroa. Voit myös noutaa tilauksen toimipisteestämme. Valitse tällöin toimitustavaksi Nouto kauppiaan noutopisteestä (0 euroa). Noutotilaus voidaan maksaa Paytrailin kautta (verkkopankit ja luottokortit), Klarna laskulla, Klarna tilillä, Collector laskulla, Joustolla, ennakkomaksulla tai käteisellä. Mikäli haluat maksaa käteisellä varaathan mukaan tasarahan. Noutoajankohta tulee sopia etukäteen, jotta tiedämme olla paikalla.

3. Maksutavat

Verkkomaksut

Voit maksaa tilauksesi suoraan verkkopankissa seuraavilta pankeilta: Nordea, Osuuspankki, Sampo, Tapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken ja Ålandsbanken.Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Paytrail Oy (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oy ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Ennakkomaksu, tilisiirto

Voit maksaa ostoksesi pankkitililtäsi pankista riippumatta tavallisena tilisiirtona. Maksusuoritukset osoitetaan tilille Nordea FI9115903000181485 Tikkunekku, tilausvahvistuksen tietojen mukaisesti.

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Tikkunekku toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Paytrail Oy.

Paytrail Oy toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail Oy:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Paytrail Oy on myös maksun saaja.

Paytrail Oy
y-tunnus: 2122839-7
Ohjelmakaari 10
40500 JYVÄSKYLÄ
Puhelin: 0207 181830

Klarna lasku ja Klarna tili

Voit tilata tuotteita myös Klarna laskulla ja Klarna tilillä. Maksuaika on 14 päivää. Mikäli maksat koko kauppahinnan edellä mainitun ajan kuluessa, ei tilisopimusta synny. Tilisopimus syntyy kun maksaa vähintään 8.95€ laskun summasta. Näin Klarna lasku muuttuu automaattisesti Klarna tiliksi ja voit itse päättää kuinka monen kuukauden ajan maksat.

Tuotteet voi myös ostaa Klarna tilille. Kun maksat erissä tai omassa tahdissasi, Klarna-ostoksesi yhdistetään kuukausilaskulle. Kuukausilasku erääntyy maksettavaksi seuraavan kuukauden lopussa. Yhdistetty kuukausilasku tarkoittaa yhtä ainoaa maksua ja yhtä ainoaa viitenumeroa. Klarna postittaa kerran kuukaudessa laskut.

Maksumuistutuksesta veloitetaan voimassa olevan lainsäädännön mukainen muistutusmaksu, alkaen 5 € sekä kulloinkin voimassa olevan korkolain mukainen viivästyskorko (viitekorko lisättynä 7% lisäkorolla). Luottotiedot tarkistetaan ennen luoton myöntämistä ja toimitus suoritetaan ainoastaan luotonottajan väestörekisteriin ilmoitettuun osoitteeseen. Lasku palvelun tuottaa Klarna Oy. Laskulla tilatessa emme peri laskutuslisää.

Jousto Laskulla ja Osamaksulla

Jousto on verkkokaupan mukavin maksutapa, jolla voit maksaa Jousto Laskulla tai Jousto Osamaksulla yli 4000 suomalaisessa verkkokaupassa. Laskulla saat 14 vrk maksuaikaa (laskutusmaksu 4.90 €) ja Osamaksulla max. 12 kk maksuaikaa (laskutusmaksu 4,90 € ja kuukausikorko 2,42 %). Jousto laskun miniostos on 20 € ja Jousto osamaksun minimiostos on 30 €. Lisätietoja Joustosta osoitteessa www.jousto.com.

Collector lasku ja osamaksu

Tarjoamme mahdollisuuden maksaa laskulla tai osamaksulla yhteistyössä Collector Credit AB:n kanssa.

Kun asiakas valitsee maksutavaksi lasku- ja osamaksuvaihtoehdon, niin hän saa automaattisesti korotonta maksuaikaa seuraavan kuukauden viimeiseen päivään asti. Asiakas voi maksaa koko summan kerralla tai jakaa maksun pienempiin eriin. Laskut erääntyvät joka kuukauden viimeinen päivä, minkä johdosta asiakkaalla voi olla jopa 60 päivää aikaa maksaa laskunsa.

Laskulla tai osamaksulla on mahdollista maksaa tuotteita 2000 eurolla ja takaisinmaksuaika on 48 kk. Nimellinen vuosikorko on 19,2 %.

Laskun saadessaan asiakas voi valita osamaksun maksamalla kuukauden vähimmäissumman, joka ilmenee hänen laskustaan. Laskulla tai osamaksulla maksavan asiakkaan tulee olla vähintään 20-vuotias ja teemme luottotietojen tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan 5 euron muistutusmaksu sekä korkoa 1,60 % kuukaudessa viivästyneeltä ajalta.

Valittuasi maksutavan kauppiaan tarjoamista vaihtoehdoista, maksutapahtuma siirtyy maksutavan järjestelmään. Hyväksyttyäsi maksun ja palattuasi verkkokauppaan, maksu kirjautuu välittömästi suoritetuksi kauppiaalle. Maksu suoritetaan Paytrail Oy:n hallinnoimalle tilille, josta se siirretään kauppiaalle. Turvallista, helppoa ja nopeaa!

4. Toimitustavat

Voit valita tilauksesi toimitustavaksi Postin (lähipostisi, valintasi mukanen postin toimipiste, pakettiautomaatti, kotiinkuljetus) tai Matkahuollon Lähellä-paketin (valintasi mukainen Matkahuolto tai Suomen Lähikauppa Oy:n Siwa-, Valintatalo- tai Euromarket-kauppa). Pienikokoiset tuotteet toimitamme kirjeenä.

5. Vaihto- ja palautusoikeus

Tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla palautushetkellä käyttämätön, pesemätön, alkuperäisessä pakkauksessaan ja myyntikuntoinen. Palautuskuoreen olisi hyvä laittaa mukaan tilauksen kuitti tai vähintään yhteystietosi sekä tilinumero mahdollista palautusta varten. Palautukset voi jättää maksutta Postin kuljetettavaksi asiakaspalautuksena osoitteeseen:

Asiakaspalautus
626534
Tikkunekku
Palokärjenkatu 19 E
20610 Turku

6. Muuta huomioitavaa

Tilaajan tulee olla 18 vuotta täyttänyt. Toimitamme tuotteita vain Suomeen. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron (24%).

Tikkunekku pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin eikä vastaa mahdollisista virheistä tuotetiedoissa.

Henkilötietolain mukainen rekisteriseloste.

1. Rekisterin pitäjä

Tikkunekku
Palokärjenkatu 19 E 20610 Turku (vain postiosoite)
puh. 044 2117090
Y-tunnus 2182434-0

2. Rekisteriasioita hoitava henkilö

Tikkunekun henkilökunta
sähköposti: info@tikkunekku.fi

3. Rekisterin käyttötarkoitus

Rekisterin käyttötarkoitus on verkkokauppa Tikkunekun asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä tilausten käsittely. Henkilötietoja käytetään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

4. Rekisterin tietosisältö

Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja: asiakkaan nimi, sähköpostiosoite, postiosoite, puhelinnumero, tiedot käsitellyistä tilauksista.

5. Tietojen luovutus ja rekisterin suojauksen periaatteet

Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille. Rekisterin käyttöoikeus on vain rekisterin pitäjällä ja se sijaitsee salasanasuojatulla palvelimella.

7. Tietosuojaseloste

Tietosuojaseloste
tech
Tikkunekku
Palokärjenkatu 19 E
(vain postiosoite)
FI-20610, Turku
FINLAND
puh. 044 2117090
info@tikkunekku.fi
Y-tunnus: 2182434-0